Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

ANWB Streetwise op bezoek

 • Afgelopen woensdag stond het so in het teken van verkeer. De ANWB was op bezoek met hun lesprogramma Streetwise.
Afgelopen woensdag en donderdag stond KindCentrum Borgele in het teken van verkeer. Woensdag mochten de leerlingen van De Linde meedoen aan het lesprogramma. De medewerkers van ANWB Streetwise namen ons mee in de wereld van het verkeer.
 
De groepen A en B deden mee met het programma ‘Toet Toet’. De leerlingen leerden hier waar je veilig over kan steken, waarom je een gordel moet dragen in de auto en wat de kleuren van het stoplicht betekenen. Groep C/D en D volgden het programma ‘Blik en Klik’. Hier werd met name aandacht besteed aan het oversteken. Hoe doe je dit? Tot slot mochten groep E en F meedoen aan het programma 'Hallo auto'. Deze les stond in het teken van de remafstand van een auto, hoe lang deze is en hoe lang het dus duurt voordat de auto echt stil staat. De leerlingen mochten zelf in een lesauto zitten en remmen.
 
Het was een leerzame en leuke ochtend!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)