Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Aanmoedigingsprijs Bladactie Deventer Schoon Familie voor De Linde

 • Het SO doet jaarlijks mee aan de bladverzamelwedstrijd die georganiseerd wordt door de Deventer Schoon Familie. De leerlingen hebben ook dit jaar weer hun uiterste best gedaan om de bladkorf goed te vullen.

​Omdat de Deventer Schoon Familie het erg waardeert dat ook de kleinere scholen in Deventer meedoen met de bladverzamelwedstrijd, hebben zij dit jaar de aanmoedigingsprijs aan de actie toegevoegd. Zo schreef de Deventer Schoon Familie het volgende:

Aanmoedigingsprijs voor De Linde
Voor sommige scholen is het bijna niet mogelijk de wedstrijd te winnen. Een van die scholen is De Linde, een school voor speciaal onderwijs. De Linde doet elk jaar mee met de wedstrijd, juist omdat het team het belangrijk vindt dat de leerlingen ook hier leren dat je iets kunt doen voor je eigen omgeving en die van de school. De zeer deskundige jury heeft daarom de aanmoedigingsprijs toegekend aan deze bijzondere school!
 
Wij zijn erg trots op onze bladverzamelaars... en natuurlijk ook met een schoon schoolplein!
 
Wil je het hele artikel lezen? Klik dan hier!
 
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)