Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Activiteitenweek VSO dag 1

 • Vandaag is de kamp en activiteitenweek begonnen op het VSO. Een aantal leerlingen van de onderbouw zijn vanmorgen op de fiets richting Haarle gegaan. De rest van de leerlingen zijn vandaag begonnen aan de activiteiten week.
Vanmorgen is er een ploeg begonnen in de keuken. Er stond voor vanmiddag een High tea op de planning. Fruit werd gesneden, toastjes werden gesmeerd, broodjes werden belegd en er werd een heerlijke groente soep klaargemaakt.
Toen alles in de keuken klaar was gemaakt, kwamen er andere leerlingen in de keuken. Deze leerlingen hebben het buffet klaar gezet.
Rond de lunch hebben alle leerlingen en leerkrachten genoten van een heerlijke high tea. Het zag er allemaal super uit!

In de middag werd er weer hard gewerkt in de keuken. Dit keer om de keuken schoon te maken en om af te wassen.

Vanmiddag konden een aantal leerlingen meedoen met een dansworkshop. Dit werd gegeven door 2 stagiaires die ook in hun vrije tijd dansles geven. In een korte tijd hebben ze met elkaar een hele dans neergezet. Klasse 
Kortom, een geslaagde eerste dag van de activiteitenweek!


 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)