Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Afscheid Charlotte en Beral

 • Twee leerlingen hebben afscheid genomen van VSO de Linde.
Het heeft vooral voor Charlotte even op zich laten wachten, maar afgelopen maandag hadden we de dan toch echt het afscheid van Charlotte en Beral.

Beral en Charlotte hebben eerst van de gelegenheid gebruik gemaakt om langs alle groepen te gaan om afscheid te kunnen nemen van de leerlingen en collega’s van de andere groepen.

Vervolgens is in een kleine setting voorzien van een hapje en een drankje namens de klas en naaste collega’s afscheid genomen.

Beral en Charlotte hebben na de mooi gesproken woorden van Laurens een vergrootte foto gekregen, die hopelijk een mooi plekje mag krijgen bij hun thuis.

Na het zetten van de handtekeningen was de afronding van De Linde voor deze 2 geweldige leerlingen compleet. Wij wensen Beral en Charlotte heel veel succes op hun mooie en verdiende werkplekken!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)