Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Bezoek Geert Groote Huis

 • In het kader van VT organiseren we binnen school allerlei activiteiten. Hieronder een verslag van een leerling over het bezoek aan het Geert Groote Huis.
Een verslag van Lilly, leerling groep C
Geert Groote Huis en speurtocht.
20 oktober zijn er 8  leerlingen van groep C onder begeleiding naar het Geert Groote Huis geweest. We zijn er op de fiets naar toe gegaan. Toen we binnen kwamen in het Geert Grootte Huis kregen we uitleg en informatie over Geert Groote Huis. Wij vonden dit erg interessant , na de uitleg mochten wij een speurtocht doen door Deventer in de stad. We moesten dan  gebouwen op zoeken en dan stond er een tijd op het gebouw en moesten we op de iPads het jaar invullen. We hebben erg veel geleerd hier van.
Film en een kijkje in het museum
Toen wij terug kwamen van de speurtocht naar het Geert Groote Huis, kregen we nog een film te zien over Geert Groote en hoe het was vroeger in de tijd van Geert Groote. Hierin vertelde ze ook hoe de kleding eruitzag in die tijd en hoe weinig eten ze hadden. 
Wij vonden het een leerzame middag.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)