Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Charlie nieuwe leerling VSO vertelt over haar eerste weken op De Linde

 • Vorige week hebben de leerlingen uit groep B1 een verhaal geschreven over de eerste dagen van het nieuwe schooljaar. Charlie is een nieuwe leerling op De Linde, zij heeft het volgende verhaaltje geschreven over hoe haar start is geweest.
Na de zomervakantie een nieuwe start op de linde. Je eigen kluisje, je nieuwe vriendinnen, en zelfs je docent die je opwacht is nieuw hier. Hij gaat met jullie spellen doen om elkaar beter te leren kennen. Misschien heb je al een kluissleutel of een pas. Het maakt allemaal een leuk maar gezellig nieuw schooljaar. De nieuwe klas heet b1 waar je leert hoe je met elkaar moet omgaan in de klas en op het schoolplein. In de nieuwe klas staat meester Jeroen op je te wachten om te beginnen. Je krijgt vakken zoals techniek en catering en tuinieren en atelier. Kunst dus. allemaal nieuw hier.  Je hebt misschien zo een gevoel alsof er gelijk iets verkeerds gebeurt of een onrustige situatie. Het is niet erg. Zegt je meester. Het is heel gewoon hoor als je een beetje spanning hebt dus maak je maar geen zorgen om die dingen. Ik ga morgen verder uitleggen over de gym enzovoort.  Ik heb gehoord van  jullie ouders dat sommige van jullie heel goed zijn bijvoorbeeld in gym en kunst. Leuk hoor.  Veel succes op de linde hier in Deventer.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)