Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

CliniClowns op bezoek

 • Dinsdag 10 november waren de Cliniclowns op school. Zij deden de voorstelling ‘Speel je mee’ voor groep D, E en F.
Er waren drie clowns: Pop, Clara en Bluf. Zij hadden een stellage meegenomen. Aan de achterkant zat een gordijn en aan de voorkant hingen allerlei huis, tuin en keuken spullen die ze bij hun voorstelling gebruikten. Bij iedere groep was de voorstelling weer anders. De clowns hadden veel interactie met de kinderen en speelden in op wat er uit de kinderen kwam.
  
In groep D was een clown een heks en de ander een poes. Zij gingen naar het bos. De kinderen mochten vertellen wat er in het bos was: bomen, een egel en een eekhoorn. De kinderen mochten dit gaan spelen. In het bos vertelde de heks dat ze last van haar rug had. Hier wilde ze iets aan doen. Ze maakte een toverdrankje en daarbij had ze een stekel van de egel nodig. Onderweg gebeurde er van alles. Toen ze weer thuis waren, maakte de heks de toverdrank met de stekel van de egel, een snotje en teennagels. Toen ze het drankje dronk, was de pijn in haar rug over.
 
Het was een leuke voorstelling en de kinderen hebben genoten!
 
                                               

Nieuws

:

Help (nieuw venster)