Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Coöperatiefonds Rabobank Salland biedt cheque van € 5000,-- aan voor inrichting schoolplein VSO

 • Voor de inrichting van het schoolplein van het VSO is samen met de leerlingen een inrichtingsplan gemaakt. Door middel van sponsoring hopen wij de inrichting van het schoolplein ook daadwerkelijk te kunnen realiseren.
Ons inrichtingsplan is ingediend bij de Rabobank Salland met het verzoek een bijdrage te kunnen krijgen vanuit hun Coöperatiefonds. De Rabobank Salland  wil graag betrokken zijn bij de samenleving en daarom besteedt zij een deel van de winst aan projecten die van belang zijn voor de lokale gemeenschap. De Adviescommissie Coöperatiefonds was van mening dat het plan voor het schoolplein van het VSO in aanmerking kwam voor een bijdrage.
 
Woensdag 28 augustus hebben Henri en Rick een cheque ter waarde van 
€ 5000,- overhandigd gekregen voor de inrichting van het schoolplein.
Van Devinco hebben wij eerder al twee korfbalpalen gekregen. Nu kunnen we dankzij de Rabobank een deel van het plein omtoveren tot een mooi speelveld voor meerdere balsporten.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)