Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Dag 1 Kamp SO

 • De leerlingen van groep D/E/F zijn vandaag vertrokken naar Ommen. Lees hier alle belevenissen!

​Wij zijn vandaag naar Ommen vertrokken. Met een goed gevulde bus vol enthousiaste leerlingen en begeleiding gingen we op weg.

Een heel uitzwaaicomité stond voor ons klaar bij school. Hoewel het voor sommigen nog best spannend was om een tijdje van huis weg te gaan, was de stemming al gauw weer goed.

Bij de Wolfskuil aangekomen hielp iedereen goed mee met het uitpakken van de bus. Wat heb je al niet nodig voor een schoolkamp?!

De slaapkamers werden klaargemaakt en het terrein rondom het huis werd verkend. Bedden werden door de leerlingen zelf opgemaakt, soms met een beetje hulp.

De opening van het schoolkamp werd verzorgd door alle begeleiders... in stijl! Van Mega Mindy tot Superman tot Batman, ze waren er allemaal bij. Nadat de begeleiding het kamp officieel had geopend, konden de leerlingen hun superheldenoutfit aantrekken en zich van hun beste kant laten zien.

Het was heerlijk weer en daar hebben we flink van genoten tijdens het voetballen, klimmen, touwtrekken, volleyballen of gewoon lekker liggend in het gras.

Op het menu stond vandaag pasta, heerlijk klaargemaakt door Juf Ina en Juf Ellen. De afwas moest ook gedaan worden en hier was groep E/F vandaag voor aan de beurt. Wat een goede keukenhulpen. Al gauw werd het duidelijk: vele handen maken licht werk!

Vanavond staat er een wandeling op het programma, we gaan richting de uitkijktoren!

 

Lees morgen meer over onze belevenissen!

  

Nieuws

:

Help (nieuw venster)