Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Dag 1: Op naar de Wolfskuil in Ommen

 • Lees hier de belevenissen van de leerlingen van groep E en F in Ommen.
Iets later dan de klok van 1 uur vertrokken de groepen E en F naar Ommen. Uitgezwaaid door papa's, mama's, vrienden, familie, verzorgers en de overige groepen bracht de bus ons naar Ommen.
Eenmaal in Ommen aangekomen moesten de kinderen allemaal hun eigen bed opmaken. Dat bleek voor sommigen nog een hele opgave! Gelukkig kon iedereen elkaar goed helpen.
Daarna mochten de kinderen even het terrein verkennen. Vervolgens werd het kamp geopend door de juffen en de meester. Allemaal waren ze verkleed als ontdekker of onderzoeker. Ze hadden een dansje ingestudeerd op de melodie van Inspector Gadget. Volgens Jermain de mooiste opening ooit!
Daarna werden de kinderen in groepen verdeeld waarin iedereen zijn eigen kleur kreeg. Er waren verschillende teams zoals 'De onderzoekersclub', 'Superman', Superagenten' en 'De Blubclub'.
 
In teams gingen we het bos in. Elk team moest op zoek naar 3 verschillende voorwerpen van zijn eigen kleur. Het team dat als eerste alles had gevonden zou gaan winnen! De winnaars waren team rood met Jada, Khenzo, Kai, Salih-Can en Angelica.
 
Ondertussen stond kok Ina al in de keuken om de macaroni te maken. Die was heerlijk! Voor het recept kunnen jullie bij juf Ina terecht! Daarna nog een lekker toetje met gele en bruine vla!
 
Zo meteen maken we nog een avondwandeling naar de uitkijktoren. Dan nog even wat drinken en op tijd naar bed.........waar we natuurlijk direct gaan slapen!! Wat we morgen gaan doen is nog een verrassing, maar dat het leuk wordt.....is een ding wat zeker is!
 
Groetjes uit Ommen!
 


Nieuws

:

Help (nieuw venster)