Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Dag 1 van het kamp in Ommen

 • Lees hier de belevenissen van groep E en F in Ommen
​Vandaag, dinsdag 17 mei was het dan eindelijk zover. Het schoolkamp, de dagen waar de leerlingen al een lange tijd naar uit kijken. Voor velen is dit de eerste keer dat zij op kamp gaan met school, spannend en ook wel weer heel erg leuk! 

 
Mooi op tijd waren we compleet en konden we in een super de luxe bus vertrekken richting Ommen. We hadden de luxe dat we in een dubbeldekkersbus werden vervoerd. In de bus zaten zelfs schermpjes waarop we konden zien hoe de weg voor ons eruit zag. 
Na een klein uurtje rijden, kwamen we aan wij de mooi gelegen accommodatie. En we hebben mooi weer meegenomen ook, heel fijn!

 
Nadat we de bus met zijn allen uit hebben geladen was het tijd om de accommodatie​ in te wijden. Alle bedden werden netjes opgemaakt en het huis en de omgeving werd meteen fanatiek verkend. Voor velen ook een bekend terrein. Er werd meteen een fanatiek potje gevoetbald of binnen gedanst op muziek. 
Vervolgens was het tijd voor de opening van het kamp. Alle juffen en meesters kwamen in stijl van thema 'jungle' op en er werd gedanst op het liedje 'Tarzan & Jane' van Toybox. Na de openingsdans hebben we een estafette gedaan en moesten de juffen en meesters van groep E en F tegen elkaar strijden. Groep E was toch het snelst en dus de winnaar!

 
Donderdag staat er een zeskamp op het programma en daarvoor zijn er groepen gemaakt. Deze groepen werden vandaag al ingedeeld en kregen elk een eigen dier als teamnaam. In groepen werden er maskers gekleurd en werd er een teamvlag gemaakt. Lekker buiten in het zonnetje bezig!
Daarna was het nog even tijd om lekker te spelen, ondertussen hebben Juf Ina en Juf Marjon het eten klaargemaakt. We aten een lekker gezond gevulde pasta met als toetje een lekkere dubbelvla. Met een volle buik was vandaag groep F aan de beurt met corvee. Vele handen maken licht werk, dat werd vandaag wel weer bewezen. 

 
Straks staat de traditionele avondwandeling op het programma, even lekker een frisse neus halen voordat we ons klaar gaan maken voor de nacht. 

 
Morgen is het woensdag 18 mei en is Djim jarig. Dit gaan we natuurlijk groots vieren.... en we gaan nog veel meer leuks doen. Lees de belevenissen van morgen hier op onze website. 

 
Enkele foto's van vandaag staan hier in het fotoalbum.

 
Groetjes uit Ommen!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)