Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Dag 2 in Ommen

 • Lees hier de belevenissen van de leerlingen van groep E en F in Ommen.
De wandeling naar de uitkijktoren gisteravond was wel vermoeiend, maar ook zeker geslaagd. Een tiental kinderen durfde het wel aan om de toren te beklimmen en genoot van het uitzicht. Bij thuiskomst hadden Emi en Diede samen met juf Reino een verrassing gemaakt voor alle kinderen. Een dropveter met wat chips eraan. Dit hadden de kinderen ook wel verdiend na zo'n lange wandeling. (Voor de ouders; de kinderen kunnen dus vanaf nu met gemak 1.5uur achter elkaar wandelen hoor!)
 
Moe genoeg waren de kinderen nog niet, want nadat de meeste kinderen pas om 22.15uur op bed lagen was het nog lang niet stil. Nog even kletsen met een kamergenoot of toch nog stiekem naar de andere kamer lopen. Ook dat hoort er allemaal een beetje bij op kamp.
 
Na een rustige nacht zat iedereen weer fris en fruitig aan het ontbijt, om zich daarna klaar te maken voor een intensieve dag in Slagharen. Daar brachten we een bezoek aan attractiepark Slagharen. Voor ieder wat wils en na een paar keer over de kop in de achtbaan of een natte broek in de wildwaterbaan was het rond de klok van 16.00uur weer tijd om naar huis te gaan.
                 
En na al die attracties hadden we ook wel honger! Een broodje knakworst, even niet zo gezond maar wel héél lekker, ging er dan ook wel in. Nu, na het eten, nog even buiten spelen en dan even bij het kampvuur zitten.
Voor de echte waaghalzen staat er nog een avondwandeling gepland in het donkere bos met meester Robbert. Daar mogen dan ook geen zaklampen bij aanwezig zijn!! En dan uiteraard, u raadt het al.... op tijd naar bed!
 
Groetjes uit (het bijna zonnige) Ommen.
 
 

                                                

                                              

Nieuws

:

Help (nieuw venster)