Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Dag 2 kamp SO

 • Dag 2 zit er alweer bijna op in Ommen. Lees hier de belevenissen tot nu toe...

​Het kamp zit boordevol leuke activiteiten. Zo hebben de meesten gisteren nog genoten van een prachtig uitzicht vanaf de uitkijktoren. Voor we hier waren, moesten we eerst een flink stuk wandelen. Dit ging heel goed en onderweg was het ook erg gezellig. De uitkijktoren was heel hoog, voor sommigen een absolute overwinning om helemaal naar boven te klimmen.

Eenmaal weer terug bij het huis hebben we nog lekker wat gedronken en chips gegeten. Met een voldaan gevoel gingen we naar bed en kwam de eerste dag aan een einde.

Vandaag dag 2: De geruchten gingen al rond dat we naar attractiepark Slagharen zouden gaan, maar hier wisten de juffen en meesters natuurlijk niks vanaf en werd de spanning tot op het laatste moment hoog gehouden. Uiteindelijk moest de waarheid toch maar aan het licht komen... ja we gaan naar attractiepark Slagharen!

Hup in de bus en van attractie naar attractie. De grenzen werden vandaag voor velen verlegd. Over de kop in de achtbaan of je heel hard naar beneden laten vallen in de zogenaamde 'Free Fall'

Tussendoor werd er genoten van een lekker bakje friet en de afsluiting deden we gezamenlijk tijdens de Wild Western Show.

Vanavond gaan de waaghalzen nog een wandeling maken in het donkere bos en steken we het kampvuur aan en warmen we marshmellows op.

Tot morgen!

Kijk ook alvast in het fotoalbum voor wat kampkiekjes.

 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)