Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Dag 2 van het kamp in Ommen

 • Lees hier de belevenissen van groep E en F in Ommen.

​Gisteravond vond de traditionele avondwandeling naar de uitkijktoren plaats. Op de gok was dit zo'n 5 km. Het was prachtig wandelweer, we mochten genieten van de ondergaande zon. Terwijl we naar de uitkijktoren liepen werd er vooral gezellig gekletst en genoten van de mooie omgeving.

Eenmaal bij de uitkijktoren ging een grote selectie kinderen de toren op. Best spannend om zover omhoog te klimmen. Het uitzicht was een beloning op zich. De terugweg hadden we toch wel een navigatie nodig, want hoe liepen we ook alweer terug? Het is elk jaar weer spannend of we de goede weg in één keer terug weten te vinden. Gelukkig hadden we Qian die ons de weg wees met het navigatiesysteem.

Eenmaal thuis waren de benen aardig vermoeid en werd er door velen al lekker gedoucht om daarna in de pyjama nog even gezellig een spel te doen. In een grote kring stelde meester Robbert vele vragen, máár als je met 'ja', 'nee' of 'uhm' antwoorde, dan was je af. Poeh lastig hoor, helemaal als je al wat slaperig bent. Baran hield het het langst vol en was de winnaar!

Voor velen duurde het wel even voor ze de rust gevonden hadden om in slaap te vallen, maar gelukkig gebeurde dit uiteindelijk wel.

Vandaag fris en fruitig op, een nieuwe dag met een leuk dagprogramma. We zijn gestart met de verjaardag van Djim. Djim is vandaag 11 jaar geworden, dat hebben we goed gevierd na het ontbijt.

Nadat juf Sabrina, juf Marjon en meester Robbert de busjes op hadden gehaald, zijn we vertrokken naar...........Slagharen. Voor velen geen verrassing, maar niet minder leuk.

Vele attracties werden fanatiek bezocht. Van de glijbaan tot aan de wildwaterbaan en de diverse achtbanen. Tussendoor aten we gezamenlijk een patatje en hebben we nog een circusshow bezocht.

Op dit moment brandt het kampvuur en worden de marshmallows geroosterd. Smullen!

Vanavond zal er vast en zeker lekker geslapen worden!

Tot morgen!

Groeten uit Ommen

 

Foto's van vandaag zijn toegevoegd aan het fotoalbum van kamp.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)