Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Dag 3 in het zonnige Ommen

 • Lees hier de belevenissen van de leerlingen van groep E en F in Ommen.
Eerst nog even terug naar de woensdagavond. Een tiental waaghalzen durfde het wel aan om naar het bos te gaan. Zonder zaklamp was het behoorlijk donker in het bos. Tijdens de wandeling werden we opgeschrikt.. want wat kraakte daar toch in de bosjes? Het waren juf Denise en juf Ayla die daar verstopt zaten om de kinderen eens goed bang te maken. Dat lukte ze aardig goed!

Gisteravond lagen de kinderen (weer) laat op bed, voordat ze gingen slapen, hadden de meesten al de klok van 22.45uur gezien. De meester en juffen deden nog een spelletje met elkaar. '30 Seconds'. Juf Reino, juf Ina en meester Robbert in een team tegen juf Beyza, juf Denise en juf Ayla. De meeste kinderen vroegen de volgende morgen dan ook direct wie dit had gewonnen. Het antwoord mocht duidelijk zijn: juf Reino, Ina en meester Robbert waren de winnaars! Vanmorgen weer vroeg aan het ontbijt, sommigen fris en fruitig en de ander nog een beetje moe. De stagiaires hadden deze dag allerlei activiteiten gepland. Een speurtocht door het bos en een 5kamp met spelletjes. Onder andere 'twister' en 'rara wie ben ik?'.
 
's Middags nog even spelen. Sommige kinderen gingen even lekker voetballen, kleuren of oefenen voor de bonte avond. En daarna lekker barbecueën, buiten in het zonnetje. We hadden er prachtig weer bij vandaag!
 
Hoe de bonte avond is verlopen, dat lezen jullie morgen! Wij gaan nog even genieten van een paar prachtige optredens!
 
Groetjes uit het zonnige Ommen!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)