Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Dag 3 van het kamp in Ommen

 • Lees hier de belevenissen van groep E en F in Ommen

​Dag 3 zit er op in Ommen. Min of meer alweer de laatste dag van het schoolkamp. Wat deden we vandaag allemaal....

Er werd een klein beetje uitgeslapen, nadat velen gisteren een late avondwandeling hebben gemaakt, lagen we laat in bed. De avondwandeling was in het donker en was ook best een beetje spannend gemaakt door Meester Robbert en de stagiaires. Velen zullen er vast nog wel eens aan terugdenken :)

Vandaag stonden er activiteiten rondom het huis op de planning. In de ochtend werd er een speurtocht gedaan en in de middag werden er verschillende leuke spelen op het veld gespeeld. Aansluitend was er nog wat tijd om de nodige voorbereidingen te treffen voor de bbq en de bonte avond.

's Avonds was het dan zover... het talent van De Linde mocht het podium betreden. Er werd gedanst, in groepjes of alleen. Leroy en Janman hebben zelfs een eigen bedacht nummer gezongen/gerapt. Heel erg knap!

Na de bonte avond werden de mooiste dansmoves nog even getoont op de dansvloer. Helaas kwam de avond ook ten einde en moesten we ons gaan klaarmaken voor de nacht en daarbij ook voor de terugreis van morgen.

Het kamp van 2016 zit er al weer bijna op!

De komende dagen zullen er meer foto's online komen te staan, dus houd de site in de gaten!​

Nieuws

:

Help (nieuw venster)