Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

De Linde en Introdans

 • De Onderwijsspecialisten zijn in het kader van het stimuleringsprogramma Special Heroes Kunst & Cultuur een samenwerking aangegaan met Introdans uit Arnhem. Het project heet Bal Spécial.
Wat houdt dit project in? Introdans komt op de scholen van De Onderwijsspecialisten dansworkshops geven aan een groep van maximaal 20 leerlingen. Een kick-off in februari en 3 lessen in mei. In juni is er dan een uitvoering in de Amphion Schouwburg in Doetinchem.
 
Maandag 9 februari heeft de Kick-off van het project op De Linde plaatsgevonden. Voor De Linde is Lobke de dansdocent van Introdans Interactie. Na de kennismaking was er een korte quiz over dansen, een warming up, reactie- en spiegeloefeningen en als slot is er een stuk uit de voorstelling “Jarig” geoefend. Er deden 10 leerlingen mee van het SO en 10 leerlingen vanuit het VSO.
Voor het SO zijn Josanne & Roelien aanspreekpunt en voor het VSO Kaylee & Wilma.
 
Voor een ieder die meer wil weten over Introdans, zijn hieronder 2 links gegeven:
        
      

Nieuws

:

Help (nieuw venster)