Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

De Linde maakt zich klaar voor de IJsselloop

 • Nog een ruime week te gaan en dan staan we aan de start van de 9e editie van de Deventer IJsselloop.
De Linde loopt al een aantal jaren mee aan de hardloopwedstrijd, maar dit jaar is De Linde beter vertegenwoordigd dan ooit tevoren. Met maar liefst 36 lopers zullen wij namens De Linde mee gaan doen.
Trainen
Of je nou meedoet met de 1km, de 5km of de 10km, er moet getraind worden! Zowel op het SO als op het VSO staat de gymles momenteel in het teken van hardlopen. Hier wordt aandacht besteed aan je techniek, je houding en hoe je moet starten, maar het belangrijkste is natuurlijk dat er met plezier gelopen wordt! En dat zit wel goed…Nieuwe hardloopshirts
Als je als school meedoet aan de IJsselloop is het natuurlijk wel fijn om herkent te worden. Met dit idee zijn wij een tijdje terug de Deventer Beursvloer opgegaan. Hier hebben wij een prachtige deal weten te sluiten met Rabobank Salland.
Dat wij vanaf nu mogen stralen in deze prachtige, blauwe shirts met daarop ons logo, hebben wij te danken aan Rabobank Salland en daarom mogen zij zeker niet op ons shirt ontbreken.
Rabobank, bedankt!
Loop je niet mee? Kom ons dan zeker aanmoedigen zondag 13 april.
Tot dan!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)