Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

De laatste avond en ochtend in Ommen

 • Lees hier de belevenissen van de leerlingen van groep E en F in Ommen.
Na de barbecue was iedereen druk bezig om zijn of haar beste kleren aan te trekken. De bonte avond was in aantocht. Zelfs de dames werden voorzien van make-up door de juffen. Iedereen zag er prachtig uit en had er enorm veel zin in! 
Diverse optredens zijn voorbij gekomen zoals ingestudeerde dansjes, improvisatie acts, dansshows, en een aantal solo's met de microfoon. Het was allemaal prachtig om te zien. 
De jury bestond uit juf Marloes, juf Denise en meester Robbert. Zij hadden alleen maar lovende woorden voor de optredens die werden gegeven. 
 
Maar zoals dat in het echt ook gaat, er kon er maar 1 de winnaar zijn. De jury had echter een probleem, want ze konden niet kiezen. Dus besloten ze om 2 winnaars uit te roepen.  Sophie won, vanwege haar beste solo in de microfoon, ze kreeg de zaal echt stil! En Ithiomar won vanwege zijn dansmoves. Als je wil leren dansen, dan moet je bij hem op les!
 
Na de bonte avond was het dan echt tijd om te gaan slapen. Daar hadden de meeste kinderen ook wel behoefte aan! 
De volgende morgen ietsjes later op dan normaal, een beetje uitslapen is ook wel eens lekker. En door het prachtige weer konden we lekker buiten ontbijten. Wat hadden we dit kamp weer een geluk met het mooie weer! Na het ontbijt de tassen gepakt, kamers schoongemaakt, nog even gespeeld en toen kwam de bus voor de terugweg alweer. Moe, maar toch echt voldaan, werd koers gezet richting Deventer. Strak om 12.00uur kwamen we aan, omhelzend en blij werden de papa's, mama's, verzorgers en familie weer begroet!
 
Wij kijken terug op een geweldig leuk en gezellig kamp! 
 
Voor de laatste keer, nu de groetjes uit Deventer! 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)