Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

De gele verhalenbus op bezoek

 • Afgelopen woensdag is de Kinderboekenweek gestart. Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar 'Voor altijd jong'.
Tijdens de Kinderboekenweek staat het kinderboek centraal. Op De Linde zijn we elke dag met lezen bezig. De Kinderboekenweek vinden we dan ook allemaal erg leuk. Vandaag, vrijdag 7 oktober, hebben we De Gele Verhalenbus uitgenodigd. Dit is een gele oude bus, een initiatief van de bibliotheek waarin de kinderen voorgelezen kunnen worden. De verhalenbus was er vandaag voor de kinderen van groep A en B. Verschillende leuke boeken van nu werden hier voorgelezen. Een van die boeken was 'Mijn oma is een ooievaar' van Alice Hoogstad. Dit boek gaat over een bonte familie van dieren met stuk voor stuk gekke eigenschappen. Het is een grappig boek met veel mooie prenten. 

De komende week staat nog in het teken van de Kinderboekenweek. A.s. maandag komen er zelfs nog twee theateroma's op bezoek. We zijn erg benieuwd! 

Er is ook weer een lied gemaakt door Kinderen voor Kinderen over de Kinderboekenweek. Deze is hier ​te zien en te beluisteren. 

 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)