Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Drie leerlingen van het VSO zijn geslaagd voor hun heftruck cursus

 • De afgelopen tien weken zijn drie leerlingen van het VSO druk bezig geweest met een cursus heftruck rijden.

​Hieronder een stukje geschreven door 1 van de leerlingen...

Sam, Dennis en  ik zijn naar Zutphen gegaan voor een Heftruck/Reachtruck cursus voor 10 x op een (vrijdag)  we starten elk vrijdag op school net als de  rest van de leerlingen om 8:30.
We deden met de gym mee en om 10 uur vertrokken Sam, Dennis en ik richting het station om de trein te pakken die richting Zutphen vertrok. De trein kwam rond 11 uur aan bij station Zutphen er stond altijd iemand vanuit de school in Zutphen om ons op te halen.
Met de bus gingen richting de school in Zutphen waar we ons cursussen kregen  we kwamen aan op de school we gingen altijd naar ons lokaal voor 10 x  daar kregen  we theorie uit een boek en toetsen kregen we ook natuurlijk. Als we klaar waren  mochten we pauze houden. We gingen meestal naar de kantine van de school daar kregen we een kopje chocolademelk of een kopje  cup a soep. Na het eten gingen we terug naar het lokaal, toen mochten we op de Heftruck/Reachtruck  een paar opdrachten uitvoeren. Als dat ook klaar was  het al inmiddels al 13:30 we hadden nog een bespreking met onze docent van de cursus  over de belangrijke punten en we kregen een boek ook mee naar huis om daar uit te leren.

Voor de toets van volgende week en toen was het al 2 uur,  tijd om naar huis te gaan. We hebben allemaal onze diploma behaald en hiermee kunnen wij op onze stage heftruck rijden.
 
Wij feliciteren de drie leerlingen met hun certificaat. Jullie mogen hier trots op zijn!!
 
  

Nieuws

:

Help (nieuw venster)