Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Een zonnig pleinfeest op het SO

 • Gisteren vond het jaarlijkse pleinfeest weer plaats op het SO. Tevens ook de afsluiting van het schoolproject 'Film en Fotografie'.
​De weergoden waren ons weer goed gezind op het pleinfeest. Het was een prachtig zonnige dag. Omdat het schoolproject ook werd afgesloten, waren alle meesters en juffen mooi gekleed, alsof er een film première was.

Bij binnenkomst werd er van elke klas een filmpje getoond waarin men kon zien hoe de klas aan het thema 'Film en Fotografie' had gewerkt.

Van een modeshow tot een vakantiegroet uit Parijs en van creatieve knutselwerkjes tot een eigengemaakt boek. Op veel verschillende manieren hebben de leerlingen aan het thema mogen werken.

Na de film was het tijd voor lekker eten van het buffet of van de barbecue of als je zin had in iets zoets dan ging je voor de suikerspin, met dank aan de leerlingen zelf en de ouderraad.

Voor de kinderen was er een zweefmolen, een schmink tafel en een tekentafel.

Juf Josanne heeft met een aantal leerlingen uit alle klassen nog een dansje laten zien op het nummer 'Ik wil beroemd worden' van kinderen voor kinderen.

Wij hebben in ieder geval fantastisch genoten en zien jullie volgend jaar graag weer!

Tot die tijd kunt u hier nagenieten met de foto's.

 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)