Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Eerste paal Kindcentrum Borgele de grond in

 • Vanochtend was het zover: om 10.30 uur ging op de bouwplaats aan Groenewold 182 de eerste paal de grond in en daarmee startte de bouw van het KindCentrum Borgele.
Met de komst van het nieuwe kindcentrum in Deventer ontstaat er een levendige plek, waar straks openbare basisschool de Borgloschool, orthopedagogisch dagcentrum ’t Lantaarntje, kinderopvang Partou en het speciaal onderwijs van De Linde gehuisvest zullen zijn.
 
Samen met bouwheer Hennie Loeffen (De Onderwijsspecialisten) sloegen de directeuren van de toekomstige gebruikers van het pand de eerste paal de grond in. Daarna onthulden kinderen van de Borgloschool,
’t Lantaarntje, Partou en De Linde samen met wethouder Robin Hartogh-Heys het bouwbord.
 
Door samen te werken en multifunctioneel gebruik te maken van het pand worden onderwijs en zorg voor alle kinderen uit de omgeving van Deventer bij elkaar gebracht in één gebouw. Hiermee wordt inhoudelijke en praktische samenwerking mogelijk tussen onderwijs, reguliere opvang en begeleiding en opvang van kinderen met een verstandelijke beperking. Het streven is om KindCentrum Borgele komend najaar in gebruik te nemen.
Foto's zijn hier te zien.
 
Klik hier om de uitzending van Deventer tv te zien.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)