Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Go Ahead Eagles op VSO De Linde

 • Een Meet and Greet met twee voetbalspelers uit Jong Go Ahead Eagles, dat maak je niet elke dag mee! Maar wij hebben deze kans gehad en deze met beide handen aangepakt!!
Op vrijdagmiddag hebben wij als VSO altijd VT, wat vrijetijdsbesteding betekent. De bedoeling hiervan is dat we leren hoe we onze vrije tijd kunnen indelen. Deze middag was anders dan andere middagen: Dennis Hettinga en Sefa Yildirim kwamen op onze school.
Na de middagpauze nog even wachten. Sommige leerlingen vonden het best spannend. Toen het zover was, zaten de twee voetballers er. Ze vertelden dat ze in het belofte team speelden, dus dat is eigenlijk het tweede team van Go Ahead Eagles. Toen hadden we tijd om vragen te stellen aan de voetbalspelers. Na heel veel vragen te hebben beantwoord, gingen we naar de gymzaal. Hier hebben Dennis en Sefa ons getraind!! We deden echte trainingen die zij ook deden.
 
 Hierna gingen we naar het grasveldje. We gingen een partijtje spelen en de voetballers waren onze coaches! Na deze intensieve wedstrijd was het tijd voor foto’s en handtekeningen.
Al met al was het een geslaagde middag!!


Nieuws

:

Help (nieuw venster)