Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Groep D heeft een moestuin op de kast

 • Jullie kennen ze vast nog wel, de moestuintjes van AH. In groep D doen ze het erg goed. We werken op dit moment aan het thema 'boven en onder de grond' en weten al veel te vertellen over het groeiproces.

​Al enkele weken krijgen de plantjes die uit de moestuinpotjes van AH zijn gekomen heel veel liefde en aandacht. De planten lijken dit erg fijn te vinden en doen het goed in groep D. De grootste plant die we hebben is van de cherrytomaat, verder hebben we nog veldsla, dille, prei en basilicum. We doen hard ons best om zo goed mogelijk voor de planten te zorgen.

Naast de moestuintjes hebben we ook nog tuinkers gezaaid, hier houden we een fotodagboek van bij. Elke dag is er een andere fotograaf die de tuinkers op de foto zet, zo houden we goed bij of de tuinkers goed groeit.

Op de foto zie je hoe Sterre voor de planten in de klas zorgt!

       

Nieuws

:

Help (nieuw venster)