Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Groep D/E/F haalt een mooi bedrag op voor de CliniClowns

 • Groep D/E/F heeft voor de kerstvakantie kerstkaarten gemaakt en verkocht voor de CliniClowns. Om de actie af te sluiten kwam er een ambassadeur van de stichting langs om ons wat meer te vertellen over het werk van de CliniClowns.

​Vandaag hadden we een ambassadeur van de CliniClowns op bezoek. Hij kon ons heel veel vertellen over wat de CliniClowns allemaal doen. Eerst werd er verteld wat het logo van de CliniClowns precies betekend. Als je goed naar het logo kijkt zie je een blij gezicht op een bed. Dit is precies wat de CliniClowns willen. Een lach op het gezicht van een kind in het ziekenhuis!

Al eerder hebben jullie kunnen lezen dat wij al meerdere malen aanwezig mochten zijn bij circus Boemtata. Hier genieten we elke keer weer van. Om een keer iets terug te doen voor de CliniClowns hebben de leerlingen uit groep D/E/F voor de kerst zelf kerstkaarten gemaakt en deze verkocht. Het geld wat ze hier mee op hebben gehaald, was voor de CliniClowns.

Op de foto kun je het al zien... het bedrag dat groep D/E/F op heeft gehaald voor de CliniClowns is maar liefst € 366,- 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)