Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Groep E en F op kamp in Ommen: dag 1

 • Groep E en F zijn van dinsdag t/m vrijdag op kamp in Ommen. Lees hier onze belevenissen.

​Eindelijk was het dan zover... de dag van het kamp was aangebroken. Voor velen een dag waar al lang naar uit werd gekeken. Voor de één met veel plezier, voor de ander met wat meer spanning.

Op school werden de dikste knuffels gegeven en werd er flink gezwaaid, we konden op weg naar Ommen.

Na een goede reis van zo'n 45 minuten kwamen we aan in de bosrijke omgeving van onze accommodatie de Repelaershoeve.

Bij binnenkomst was het eerst tijd om even rond te kijken, de afspraken te benoemen en de slaapkamers klaar te maken voor de avond.

De bedden werden zorgvuldig opgemaakt, de pyjama's werden klaar gelegd en de knuffels kregen een mooie plek in bed. Hier zal vanavond heerlijk geslapen worden.

Tussen de buien door hebben we al lekker buiten kunnen spelen, binnen werd er gekleurd, muziek geluisterd en gespeeld. Buiten speelden we gezamenlijk 'Schipper mag ik overvaren' en ondertussen hebben juf Iris, juf Kaylee en juf Marjon het eten klaargemaakt voor de avond. We aten pasta en het was heerlijk!

Bij kamp hoort ook corvee. Vandaag mochten de leerlingen van groep F deze taak op zich nemen. Afruimen, afwassen, afdrogen, vegen, tafels afnemen. Er werd goed gewerkt.

Vanavond vindt de wandeling richting de uitkijktoren plaats. Een mooie tocht, waarna iedereen vast en zeker wel moe is en vanavond lekker kan slapen.

Morgen lees je hier onze nieuwe belevenissen.

 

Groetjes uit Ommen

Nieuws

:

Help (nieuw venster)