Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Groep VSO D maakt een eigen Kahoot

 • VSO D is groot fan van Kahoot! Tijdens VTB, als afsluiting van een verkeersles/rekenles of als beloning voor hard werken, regelmatig spelen wij even een Kahoot. Maar we kunnen meer! We kunnen er namelijk zelf ook 1 maken
Na een korte les met instructie kunnen de leerlingen van VSO D helemaal zelfstandig hun eigen Kahoot maken. Allerlei onderwerpen komen voorbij, De Ulebelt, paarden, de Efteling, vloggen, Shawn Mendes, Fifa en voetbalspelers. Tijdens de media lessen wordt er druk gewerkt aan de Kahoot. Ze leren nog beter omgaan met de computer, bedenken zelf vragen met antwoorden, leren video’s en afbeeldingen toe te voegen, leren hoofdletters en leestekens gebruiken, oefenen met hun spelling (schrijf je dat nou met au of ou, waarom staat er een rode streep onder dat woord?) en nog veel meer.
 
Zodra ze af zijn, gaan we ze uiteraard spelen en weten wij alles over hoe de nieuwe Fifa17 eruit ziet, hoe Shawn Mendes bekend is geworden, wanneer de Baron 1898 is geopend, wat paarden eten en nog veel en veel meer. En natuurlijk gaan wij dit nog vaker toepassen, als afsluiting van lessen. Een mooie manier om te controleren of we nog weten wat we geleerd hebben.
De leerlingen zijn razend enthousiast en de juffen en meester ontzettend trots op hun inzet en wat ze al kunnen.


 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)