Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Gymles van meneer Rick

 • Iedere maandag heeft groep E gymnastiek van meneer Rick. Met veel plezier gaan we dan ook altijd naar de gymzaal om ons te laten verrassen wat we deze week weer gaan doen.
De ene keer spelen we verstoppertje dan andere keer klauteren we tot bovenin het klimrek. Ook een tikspel staat bijna elke week op het programma. De spelregels kunnen we goed toepassen met hier en daar toch wel een beetje vals spelen. Vandaag konden Louwie, Qian en Kai, Esmee en Baran laten zien tot hoe hoog ze kunnen klimmen. Angelica en Khenzo genieten van het schommelen en Kai vindt ballen gooien het leukst. Jorick vond klimmen en klauteren het leukst. Mehmet heeft samen met de meisjes meegedaan, Amber vond dit wel grappig. Mehmet bij de meisjes????? We zijn het er over eens dat de gymlessen van meneer Rick toch wel erg leuk zijn en dat wij hier echt van genieten.
 
DSC01838.JPG DSC01844.JPGNieuws

:

Help (nieuw venster)