Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

High tea op het VSO

 • De afgelopen periode hebben alle leerlingen gewerkt aan het thema voeding. Dit thema hebben de leerlingen gezellig met elkaar afgesloten.
Vorige week hebben de leerlingen van groep C en D een high tea voor elkaar gemaakt en daarna gezellig met elkaar opgegeten.
Deze week heeft groep E een high tea georganiseerd voor groep A. Eerst hebben ze samen goed gekeken naar wat allemaal belangrijk is voor een high tea. Boodschappenlijstje, tafelversiering en taakverdeling kwamen onder andere aan bod.

In de ochtend begon groep E al met de voorbereidingen in de keuken. Het rook al erg lekker dus groep A kwam even kijken en ruiken in de keuken. In de middag stond alles klaar en kon iedereen aanschuiven in het restaurant. Groep E had onder andere wraps gemaakt, cakejes, sandwiches en pannenkoekjes. Uiteraard was er ook thee bij en een sapje.
Iedereen heeft genoten van al het lekkere eten.
Wij wensen iedereen een fijne vakantie en zien elkaar maandag 27 februari weer.


 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)