Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Introdans Spécialité de la Maison

 • Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover. De voorstelling van introdans. Veertien leerlingen van de Linde hebben onder andere gezorgd voor een spectaculair optreden.
Begin van de middag werden de leerlingen op school opgehaald door een bus zodat ze gezamenlijk vertrokken richting Doetinchem.
Eenmaal aangekomen in de schouwburg mochten de leerlingen gelijk een danskleding aan. De kledingmakers kwamen kijken of de kleren nog goed zaten en zo konden ze gelijk nog een keer oefenen in hun danskleren.

De eerste keer dansen op het grote podium was toch best spannend. Het podium is groot er kunnen wel heel veel mensen in de zaal en er staan allemaal lampen aan. Tijdens de generale repetitie werden de laatste puntjes op de i gezet.

Daarna was er een grote pauze. De leerlingen hebben genoten van een aantal broodjes die door school waren gesmeerd. Ook was er een soepje en wat fruit.

Na het eten begon het toch wel echt spannend te worden. Het echte optreden kwam steeds dichter bij.
Alle scholen waren er klaar voor. Ouders, opa’s, oma’s en leerkrachten zaten in het publiek.

En wat heeft iedereen het goed gedaan. Het was een geweldig optreden. Alles ging goed. De leerlingen hebben zichtbaar genoten.
Trotse juffen!
 
 


 
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)