Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Introdans Spécialité de la Maison

 • VSO De Linde is 1 van de 10 scholen die dit schooljaar deelnemen aan het project Dans Speciaal van De Onderwijsspecialisten en Introdans. Er wordt toegewerkt naar een spetterende voorstelling: Spécialité de la Maison.
Kick-off | In november is de Kick off van het project geweest. Dit was een leuke dansles van de docent van Introdans waarin gedanst is en de leerlingen meer over het project gehoord hebben.
Naar aanleiding hiervan heeft uw zoon/ dochter aangegeven mee te willen doen aan het project.

Repetities | Vandaag  starten de repetities op school. De gespecialiseerde dansdocenten van Introdans werken met de leerlingen aan een groepschoreografie die onderdeel wordt van de voorstelling.
Iedere groep krijgt één Introdansdocent toegewezen die alle repetities leidt. Het is dezelfde docent die de Kick-off gaf. Voor iedere groep staan er 4 repetities van 1 uur en 3 kwartier ingepland; iedere week één.
 
Voorstelling | Op maandagavond 5 februari 2018 is het dan zo ver; de voorstelling dag waar de leerlingen zo hard naar toe gewerkt hebben. Deze dag in schouwburg Amphion.
 

De leerlingen hebben al een start gemaakt met de dans. Dit ging heel goed. Ze beelden tijdens de dans "Spaghetti" uit.
Ook krijgen de leerlingen op maat gemaakte kleding aan. Dit hebben de leerlingen ook al gepast. Met de kleren aan lijken de leerlingen allemaal op spaghetti.

Er wordt in totaal nog drie keer geoefend. Daarna zijn de leerlingen klaar voor het echte optreden.

  

Nieuws

:

Help (nieuw venster)