Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Introdans een fantastische ervaring

 • Woensdag 3 juni was het dan eindelijk zover. Negen leerlingen van het SO en negen leerlingen van het VSO mochten optreden in de schouwburg van Doetinchem voor de dansvoorstelling Bal Special van Introdans.
In totaal deden er tien scholen mee van De Onderwijsspecialisten.
Een choreograaf van Introdans is drie keer bij ons op school geweest om te oefenen voor de spectaculaire dans.
 
We hebben een lekker soepje en een broodje gegeten op het VSO. Daarna was het tijd om te vertrekken naar Doetinchem. Eenmaal in de schouwburg aangekomen, hebben we ons eerst omgekleed in onze eigen VIP kleedkamer. Wat een mooie kleding kregen we. Deze kleding was speciaal voor ons op maat gemaakt door een ontwerper. De jongens waren gekleed als obers en de meisjes gekleed als serveersters. Nadat we ons hadden omgekleed, mochten we nog oefenen. Eerst de doorloop. Dit betekend dat we onze dans konden laten zien aan de mensen die het licht verzorgen, kijken of onze kleding goed bleef zitten en natuurlijk om het podium te verkennen. Daarna vond de generale repetitie plaats en gingen we oefenen voor de openings- en slotdans.
 
Daarna hebben we even lekker pauze gehad. Lekker buiten gespeeld en gegeten. En toen was het toch echt tijd om klaar te staan voor het echte optreden. Wat was dat spannend!
We moesten helemaal stil zijn achter de schermen en dat was soms toch wel even lastig.
Maar wat ging het optreden goed. De leerlingen straalden en genoten er echt van! De mensen in de zaal bleven maar klappen en we kregen veel complimenten.
 
Het was een hele leuke dag. De leerlingen hebben zichtbaar genoten en zijn weer een enorme ervaring rijker! Introdans was een groot succes!
 
Klik hier om naar de foto's te gaan.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)