Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Kampdag 1 tweede groep

 • Vandaag vertrokken de leerlingen van de tweede groep richting Haarle. Helaas niet in de meest prettige weersomstandigheden.
Ondanks de regen en de natte pakken, hebben we de weg richting de boerderij weer snel kunnen vinden. Laatste stukje van de fietstocht werd de versnelling hoog ingezet om het beste bed te kunnen veroveren. 

Toen iedereen een plekje had, kon iedereen gaan inrichten. Vooral de meiden hebben dit goed gedaan. Make-up, f​föhn​, deodorant, geurtjes en nog veel meer spullen kwamen tevoorschijn. Daarna heeft iedereen genoten van een heerlijke lunch die de eerste kampgroep had klaargemaakt.

Nadat we de eerste groep hadden uitgezwaaid en de meeste regen Haarle had verlaten, konden we genieten van een potje voetbal. 
Hier heeft iedereen fanatiek aan meegedaan. Ondertussen hebben Inez en Abiesh samen met Isaac en Wilma een heerlijk diner klaargemaakt. Macaroni. 

Vanavond gaan we spelletjes spelen en als het droog blijft nog een wandeling voor de liefhebbers.


Nieuws

:

Help (nieuw venster)