Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Kerst in groep S

 • De maand december is een maand vol met activiteiten. Sinterklaas is net weer vertrokken en het volgende feest dient zich alweer aan. Tijd om de kerstspullen van de zolder te halen en de klas daar gezellig mee in te richten.
In de S groep doen we hier ook aan mee, tot groot plezier van de kinderen. Op het bord staat een filmpje aan van een haardvuurtje, zelfs het geluid lijkt echt. De kinderen van groep S willen heel graag helpen met het versieren van de boom en willen het liefst meteen alle kerstballen er in hangen. Helaas moeten ze nog even wachten, eerst moeten de lampjes er in. Bovenop de boom zetten we ook alvast de piek. Daarna hangen we drie mooie glimmende slingers in de boom. Dan is het toch echt tijd voor de ballen, heel voorzichtig hangen de kinderen één voor één de ballen in de kerstboom. Het resultaat een prachtige boom.
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)