Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Kerst op het VSO

 • De afgelopen twee weken stond het thema kerst centraal op het VSO. Een drukbezochte kerstmarkt en een gezellige kerstlunch.
Vorige week woensdag was de kerstmarkt. Een kerstmarkt waar veel te zien en te doen was en waar je ook gezellig een hapje kon eten.
De leerlingen hadden ook dit jaar weer veel dingen gemaakt. Kerstbakjes, kaarsen, rendieren, hangers voor in de kerstboom en nog veel meer.
Bij de keuken kon je genieten van een oliebol, een kniepertje of poffertjes. Ook dit jaar was er weer een rad waar je veel leuke prijsjes kon winnen. Het Shantykoor, Eendracht, DJ Steevie Loud en Charlotte uit VSO E hebben gezorgd voor een muzikaal optreden. De ouderaard had gezorgd voor een speciaal optreden. Ze hadden namelijk drie doedelzakspelers uitgenodigd. De doedelzakspelers kwamen via een optocht met leerlingen de school binnen. In het restaurant hebben ze gezorgd voor een mooi optreden.

Gisteren vond de kerstlunch plaats. Een aantal leerlingen hebben gezorgd voor een optreden. Na dit optreden was het tijd om gezellig met elkaar te eten. Turkse hapjes, gezonde hapjes, bladerdeeg hapjes en verschillende toetjes waren o.a. hapjes waaruit je kon kiezen.
Toen iedereen was uitgegeten had de ouderraad nog een leuke verassing voor de leerlingen. Het VSO mag 6 gezelschapsspellen uitzoeken. Wij zijn hier erg blij mee.
Daarna kregen alle dames nog een klein spiegeltje en kregen de heren een koptelefoon.
Ouderaard, namens iedereen van het VSO heel erg bedankt!

Vanmiddag start de kerstvakantie. Wij wensen iedereen hele fijne en gezellige dagen toe. En zien elkaar weer in het nieuwe jaar.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)