Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Kerstmarkt De Linde

 • Op 11-12-’13 (ja, wat een mooie datum) was het dan zover: de jaarlijkse kerstmarkt van De Linde. Het was overduidelijk waar binnen mocht komen: bij de ingang hing een prachtig “De Linde” lichtsnoer, gemaakt door een ouder van een leerling.
​Bij binnenkomst werd iedereen verwelkomd door ons eigen “Lindekoor”. De sfeer was zoals elk jaar weer perfect. Er waren kramen met spullen gemaakt door het VSO, door het SO en door externe partners. Ook was natuurlijk onze ouderraad aanwezig met kniepertjes en een lekker drankje. Als laatste kon men binnen kijken bij werken van onze creatieve leerlingen, zij hebben weer erg hun best gedaan om mooie schilderijen en andere kunst te maken. Het zag er allemaal heel mooi uit. Ondertussen liep er ook nog iemand rond in een prachtige nieuwe grabbeljurk (inclusief verlichting), gemaakt door een creatieve ouder van één van onze leerlingen. Hier konden leerlingen kleine cadeautjes grabbelen, er is veelvuldig gebruik van gemaakt.

De opkomst was groot, er waren veel mensen die allemaal wel eens bij onze kerstmarkt wilden kijken: leerlingen met hun familie, oud-leerlingen, oud-collega’s en oud-stagiaires, familieleden van collega’s, mensen die ons helpen bij het zwemmen en misschien ook wel gewoon mensen die ons nog helemaal niet kenden…

Dit jaar was er voor het eerst een grote tent buiten. Onder het genot van kerstmuziek door een orkest van trompetten, bugels, een trombone en een tuba konden de bezoekers hier heerlijk warme chocolademelk en glühwein halen. Ook werd de verloting hier gehouden. Voor de kinderen was er de mogelijkheid om te skeeleren of te rolschaatsen, dit was een groot succes. Het was een erg geslaagde en gezellige avond, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)