Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Kickboks clinic VSO

 • Groep B1 en Groep B2 hebben 2 keer een clinic kickboksen gehad. Dit werd gehouden bij de vereniging AKDENIZ.
Als eerst gingen de leerlingen goed oefenen met de boksbal. Dit was erg leuk om te doen. Daarna mochten de leerlingen "de ring" in. Hier konden ze oefenen met de docent die de clinic gaf. De meeste leerlingen hadden verwacht dat kickboksen pijn zou doen. Gelukkig is dit niet zo. De belangrijkste regel is dat je elkaar niet op het gezicht mag slaan.

Verder hebben de leerlingen verschillende houdingen geleerd, mochten ze tegen meester Rick kickboksen, en hebben ze geleerd wat voor kleding je moet dragen bij het kickboksen. Het gebitje maakte de meeste indruk. Veel leerlingen hadden niet verwacht dat je een gebitje moet dragen.
Iedereen heeft erg van het kickboksen genoten.

De aankomende weken krijgen de leerlingen een clinic judo. De twee weken daarna krijgen ze nog een clinic karate. Ook hier hebben de leerlingen erg zin in.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)