Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Kinderboekenweek op De Linde

 • Van 3 tot 13 oktober is het weer kinderboekenweek. "Klaar voor de start!" is dit jaar de titel. Het thema Sport en Spel is ons op het lijf geschreven, want wist u dat 60% van onze leerlingen na school deelneemt aan een sportclub in de vrije tijd?


Waarom is er elk jaar een Kinderboekenweek? Omdat het belangrijk is dat kinderen boeken lezen! Boeken, schrijvers en kunstenaars kunnen een prijs winnen en krijgen aandacht voor voorlezen. Tevens wordt het zelf lezen gestimuleerd.
Op De Linde is de Kinderboekenweek feestelijk geopend door alle groepen van het SO. De leerlingen maakten kennis met de heks Foeksia. Een bezemestafette, een heksentikspel, de mooiste toverspreuk bedenken en voelen in de tover-voel-doos, bij prachtig weer, buiten op het plein was het programma. Maar eerst werd er gedanst met juf Josanne op het nummer “Klaar voor de start” van Kinderen voor Kinderen. Iedereen deed mee, de groten hielpen de kleintjes en iedereen won een medaille. Kortom een top-middag!


Voor wie nog meer Kinderboekenweek-pret wil is er op zondag 13 oktober van 11.30-15.30uur in de Deventer Schouwburg een Kinderboekenweekspektakel met gratis toegang, waar je schrijvers kunt ontmoeten, muziek kunt genieten en wordt voorgelezen. Kijk hiervoor op  www.deventerschouwburg.nl of ga er gewoon zondag naar toe.

Boeken zijn leuk want “Lezen is Top!” zeggen we op De Linde!

Klik hier om naar de foto's te gaan.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)