Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Koningsspelen

 • Vandaag vierden we de Koningsspelen op school. Groep A, B, C en D vierden de Koningsspelen op school. Groep E en F vierden de Kongingsspelen in De Scheg.
Groep A, B, C en D hebben eerst gezellig ontbijten in de klas. Broodjes met verschillende soorten beleg, tomaatjes en een lekker appeltje. Daarna hebben we gedanst op het nummer van de Koningsspelen. Kinderen voor kinderen – Energie. Toen we flink hadden gedanst, was het tijd om spelletjes te doen. Tikkertje, ballenbak, ballen gooien, flessenvoetbal, schminken en nog veel meer. Tussendoor nog een pauze om even lekker wat te kunnen drinken en om wat fruit te eten.
 
De groepen E en F gingen tijdens de koningsspelen op pad. Samen met 2800 andere leerlingen van de basisscholen uit Deventer werd er ontbeten en gedanst. Daarna mochten we naar onze activiteiten. We kregen les in verschillende sporten, zoals kickboksen, aikido, taekwondo en judo. We hebben veel geleerd, hoe je jezelf moet verdedigen en dat je het nooit zomaar mag gebruiken op straat. Alleen als sport, in de sportschool! Het was een vermoeiende, maar erg leuke ochtend!
 
Klik hier om naar het fotoalbum te gaan.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)