Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Leerlingen van het VSO ontwerpen eigen game

 • Maandagmiddag bezoek in VSO-D. In het kader van cultuur en school kwamen er twee heren van Zeggis Digikunst een les game ontwerpen geven.
Iedereen kreeg een eigen I-Pad. We zijn gezamenlijk gestart met een aantal vragen over gamen. Deze kon iedereen beantwoorden via de I-Pad. Daarna werden de vragen klassikaal besproken. Enkele vragen waren; "Moet een game spannend zijn?" en “moet je elke keer iets nieuws ontdekken in een game of mag het ook steeds hetzelfde zijn?" 
 
Daarna ging iedereen hetzelfde game spelen. Wel allemaal apart op de I-Pad. Je kan de game vergelijken met " Mario". Nadat dit even gespeeld werd, kon iedereen de game bewerken door de mogelijkheden uit te breiden. Dit was leuk want zo kreeg iedereen zijn eigen game.  
 
De leerlingen die meegedaan hebben genoten erg van deze middag. Het was mooi om te zien hoe iedereen enthousiast aan zijn of haar eigen game werkte.
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)