Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Leren en werken in groep F

 • Hallo, ik ben Jermain Mäkel, 12 jaar oud, mijn hobby’s zijn voetballen, acteren en in de achtbanen gaan. Ik wil graag vertellen wat we allemaal doen in de klas.
Naast elke dag lezen, rekenen en taal doen we ook nog een heleboel andere dingen.
Op maandag hebben we gym van meester Rick en taal van juf Brenda, klokkijken, meten en wegen van meester Robbert en doen we taken. Op de dinsdag muziek en koor van juf Meintje en school TV, dan kijken we meestal Life Story, dit gaat over dieren in de natuur.
Op woensdag hebben we soms smaaklessen van juf Denise en juf Soraya. Dan gaan we vaak dingen proeven, het kan ook lekker zijn, maar ook wel eens vies! Vaak leest meester Robbert ook voor uit het boek ‘De Griezels’.  Op donderdag hebben we niveau lezen, dit doen we in verschillende niveaus. Ook hebben we zwemmen, dat vind ik heel erg leuk! Na het zwemmen kijken we tijdens het brood eten altijd nieuws uit de natuur. Daarna hebben we STIP, dan kan je het hebben over bijvoorbeeld het geloof, of de liefde, of hoe ga je met anderen om. Dat vind ik altijd wel leerzaam. En vrijdag gaan we altijd warm eten, en we gaan altijd naar de bieb. Dan mogen we onze eigen boeken kiezen. Drama hebben we in de middag van juf Roelien. We oefenen nu voor de musical! Die voeren we uit op 29 april. Daar mogen ook mensen komen als je wil, het is om half 7 ’s avonds in de Leeuwenkuil! Op vrijdagmiddag hebben we nog vaak gym van juf Marloes! Dat vind ik altijd wel leuk.
Groep F is een super klas, misschien krijgen we van meester Robbert nog wel geschiedenis les. Dat vind ik ook erg leuk!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)