Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Mooie opbrengst lustrumactie Rotary Deventer Noord

 • Dit jaar viert Rotary Deventer Noord een lustrumjaar (45 jarig bestaan).
Om dit niet zo voorbij te laten gaan heeft de Rotary een lustrumactie georganiseerd met als doel het schoolplein van het nieuw te bouw KindCentrum Borgele. In dit nieuwe KindCentrum gaat De Linde so samenwerken met odc ’t Lantaarntje, regulier onderwijs De Borgloschool en reguliere kinderopvang Partou. Naast een prachtig nieuw gebouw, is het schoolplein ook een plek bij uitstek waar kinderen met en zonder beperking elkaar kunnen ontmoeten. De wens van alle partners was om een mooi verkeersplein te realiseren waar alle kinderen (samen) op kunnen spelen, leren, bewegen en plezier hebben. Het ingezamelde bedrag zou verdubbeld worden door het NSGK.
 
Afgelopen zaterdag was het zover, een feestelijke avond waarop de cheque met het bedrag uitgereikt werd aan een afvaardiging van het KindCentrum Borgele.
Rie Flach was namens het NSGK aanwezig om ter plekke het bedrag te verdubbelen. Op de avond zelf werd nog volop geld ingezameld en niet onverdienstelijk! Uit handen van de voorzitter van de Rotary Deventer Noord kreeg het KindCentrum Borgele een cheque uitgereikt van maar liefst € 13000 waarbij het geld werd verdubbeld naar het ongelofelijke bedrag van € 26000. Een fantastisch eindbedrag waar een geweldig verkeersplein voor kan worden gerealiseerd!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)