Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Musical de Kikvorsprinses

 • Afgelopen woensdag stonden groep E en F op het podium van de Leeuwenkuil.

​Hier speelden zij het Russische sprookje de Kikvorsprinses. Een Russisch sprookje over Ivan, gespeeld door Baran en  Mohamed, en zijn bruid, Vasilisa de Wijze, gespeeld door Pelin. Een tsaar, gespeeld door Jorick, heeft drie zoons; de oudste trouwt met een bojarendochter, de middelste met een koopmansdochter en de jongste, Ivan, met een kikker. Ivan verbrandt het kikkervel van zijn vrouw Vasilisa, maar daardoor verandert ze in een zwaan en vliegt weg. Hij zoekt en vindt haar bij Kasjtsjej de Onsterfelijke. Hij moet een naald vinden om Kasjtsjej te doden en Vasilisa te bevrijden. Gelukkig is dit allemaal goed gekomen en leefden ze nog lang en gelukkig.

Het stuk is wekenlang geoefend met juf Roelien en de liedjes met juf Meintje. Ontzettend trots zijn we op alle leerlingen die deze musical tot een groot succes hebben laten komen.

Bekijk hier de foto's van de musical.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)