Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Nationale Sportweek Deventer

 • Deze week is het de Nationale Sportweek. Dit jaar is Deventer gekozen als hoststad en daar mochten de leerlingen van groep F van het SO en leerlingen van het VSO dit jaar aan mee helpen of zelf een bezoekje brengen.
Op woensdag 19 september stond de Nationale Sportweek in het teken van aangepast sporten. Er waren diverse clinics die gevolgd konden worden, denk aan rolstoeltennis, fietsen op een tandem racefiets of in een ligfiets, skeeleren, voetballen en nog veel meer... Deze ochtend was de cameraploeg van Hart van Nederland ook aanwezig en zij hebben een mooi verslag gemaakt van deze ochtend. Kijk hier​ naar de uitzending.

Heb jij kennis gemaakt met een leuke sport en wil je hier meer van weten? Neem dan gerust contact op met onze docenten bewegingsonderwijs. Zij kunnen je verder helpen hiermee.

Voor foto's van deze sportieve ochtend, kijk in dit fotoalbum.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)