Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Nieuws uit VSO-1B

 • Een paar leerlingen schrijven dit zelf.
Sport dag
Het was dinsdag toen gingen we met vso 1 naar Arnhem om te sporten er waren 4 sporten om te doen maar de bus kwam wat te laat en we gingen iets later het was een leuke dag en we moesten tegen anderen scholen die daar ook kwamen bij voetbal waren  teams bij de 1ne team was de begeleiden Rick bij de anderen team was Laurens en we hadden 1 gewonnen 1 verloren 1 gelijk.
Groetjes  Furkan en Durdane 

Meester Laurens
Meester Laurens is nou ons meester. Hij is leuk als meester en werkt 5 daagen. Hij vint het leuk om les te gefen en zijn liefelingfak is drama. Tot snel.
Groetjes Helma en Larissa
Over VSO
Wij zijn dit jaar nieuw op VSO. Het is verschil bij het VSO want we hebben praktische vaardigheden. We hebben kunst, techniek, catering, huishoudkunde. We hebben andere meesters en juffen zoals meester Laurens, Björn, Henri, Robbert, Mitchel en Juf Lidey, Inge, Wilma, Saskia. We vinden het tot nu toe erg leuk.
Groetjes Kadriye en Abiesh
 
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)