Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Nieuws uit groep A

 • Donderdag 12 oktober hebben wij ’s middags weer drie kinderen van het ODC 't Lantaarntje op bezoek gehad. Dit zijn kinderen die in de Margrietgroep zitten, een school voorbereidende groep.

​Dit is een project voor kinderen die aan school toe zijn, dit kan zijn vanwege leeftijd of ontwikkeling. Wij zijn gestart in de kring. Lienciano, de hulp van de dag heeft iedereen begroet, door middel van iedereen een hand te geven. Vervolgens hebben wij aan de hand van een praatplaat gekeken naar de herfst.

Wat hoort er allemaal bij de herfst? Plassen van de regen, vallende bladeren in verschillende kleuren, paddenstoelen. De kinderen konden heel veel vertellen.

Ook hebben de leerlingen onderzocht waarom je een paraplu nodig hebt. Als je geen paraplu bij je hebt en het regent, dan word je nat en dat is niet leuk. Zeker niet als de meester een beetje water op je hoofd giet. Maar gelukkig blijf je droog als je een paraplu boven je hoofd hebt en als je stil bent hoor je de druppels op de paraplu.

Tot slot hebben de leerlingen nog met elkaar gespeeld. Waarmee zij gingen spelen, dat moesten zij eerste kiezen door middel van het keuzebord. Kiezen dat is soms best wel lastig. Kortom het was weer een leerzame, gezellige dag.
 


 
 
Groeten uit groep A

Nieuws

:

Help (nieuw venster)