Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Op bezoek bij de Cliniclowns

 • Vanmorgen mochten er een aantal leerlingen van VSO A naar het SO. Op het SO waren namelijk drie Cliniclowns die een voorstelling gaven. Het werd nog extra gezellig omdat er ook nog drie leerlingen van het SO erbij aanwezig waren.
De drie Cliniclowns kwamen met de fiets. Dit was natuurlijk geen echte fiets maar alleen een stuur. De Cliniclowns waren postbezorgers geworden. Ze hadden alle drie een mooi hoedje op en een zak vol met post. De post moest natuurlijk door de brievenbus heen. Gelukkig hadden ze alvast de brievenbus meegenomen want dat gaat een stuk makkelijker. Helaas paste 1 pakketje niet door de brievenbus. Justus gaf de volgende tip; Misschien moet je het pakketje doormidden zagen.

Er werd veel gezongen en iedereen deed enthousiast mee. Op het eind hebben we nog gedanst met lint. Iedereen moest het lint vasthouden en toen gingen we dansen en zingen. Eerst heel hard zingen en toen weer heel zacht. Het was weer dolle pret.


De leerlingen hebben ervan genoten!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)