Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Op schoolreis naar de Flierefluiter

 • Dinsdag 11 april was het dan zover! De groepen A,B,C/D en D gingen op schoolreisje.
Vorig jaar gingen we naar de Flierefluiter in Raalte en omdat het ons zo goed is bevallen besloten we maar om nog een keer te gaan! Met 2 grote touringbussen gingen we naar Raalte. Papa’s, mama’s en groep E en F stonden allemaal klaar om ons uit te zwaaien.

Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming gingen we eerst een koekje eten en ranja drinken en vervolgens zijn alle kinderen gaan spelen.
De leerlingen hebben zich uitstekend vermaakt! Ze konden allemaal lekker binnen of buiten spelen, kijken bij verschillende dieren sommige hebben nog pony gereden!

Met schoolreisje hoort er natuurlijk ook wat lekkers erbij, wij hebben met z’n allen lekkere patatjes gegeten en als toetje kregen we allemaal een waterijsje.
Iedereen heeft zich prima vermaakt en genoten van het mooie weer!
Voor we het wisten was het alweer tijd om naar huis te gaan.
Iedereen zat uitgeblust in de bus terug naar school.
Toen we bij school aankwamen stonden de papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en een aantal juffen en meesters ons op te wachten. We hebben met z’n allen een superleuke dag gehad!

Graag willen wij alle leerlingen van groep A,B,C/D en D en de juffen en stagiaires die mee zijn geweest bedanken voor de gezellige dag!

 

 

 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)