Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Opbrengst sponsoractie IJsselloop

 • Dat De Linde een Gezonde en Sportactieve school is met hele sportieve leerlingen, teamleden en ouders, werd ook dit jaar weer tijdens de IJsselloop bewezen!
Zeven leerlingen en zes begeleiders verschenen aan de start van de 1 km. Zeventien leerlingen en evenveel begeleiders liepen de 5 km! En allemaal haalden ze met stralende gezichten de finish! Wat een topprestatie!
 
Maanden van voorbereiding zijn hier aan vooraf gegaan. Vier maanden lang trainde een klein groepje wekelijks op donderdagochtend onder leiding van de groepsleerkracht. Een aantal keren werd er zelfs een hardloopclinic gegeven door ouders. De afgelopen weken verzorgde Loopland elke vrijdag een loopclinic voor zowel so- als vso-leerlingen. Natuurlijk is een goede voorbereiding altijd erg belangrijk, maar dit jaar hing er nog meer van af! De leerlingen hebben zich dit jaar laten sponsoren voor het nieuwe schoolplein van De Linde in KindCentrum Borgele en dan in het bijzonder voor een waterspeelplaatsje!
 
Vrijdag 15 april werd de Sponsoractie IJsselloop gesloten en kon het geld geteld worden! Een spannend moment! Het uiteindelijke bedrag wat bij elkaar gelopen is door de leerlingen is maar liefst……tromgeroffel……
 
€ 400!!!!
 
Wat een fantastisch bedrag! Een heel hartelijk dank voor een ieder die onze leerlingen financieel gesteund heeft!
 
            
              

Nieuws

:

Help (nieuw venster)